Skip to main content

Sarah van Soelen is exposed door een bekende internationale blogger die de peperdure designer spullen van beroemdheden over de hele wereld beoordeeld. De ex van André Hazes zou met een neppe designertas pronken op een nieuwe foto.

Sarah is te zien met een peperdure designertas Birkin. Deze zou echter nep zijn volgens de bekende en beruchte ‘The Fake Birkin Slayer’. Het gaat om een turquoise blauwe Birkin bag van Hermès. Normaal zou deze tienduizenden euro’s kosten, van 20.000 tot 60.000 euro. De blogger Thefakebirkinslayer meent te herkennen dat deze tas echter een namaak is.

Het account tagt Sarah dan ook en vraagt haar ,,Waar heb je deze tas vandaan?” Tot nu heeft Sarah nog niet gereageerd op de expose. Het is niet de eerste keer dat een BN’er wordt ontmaskerd door de Birkin Slayer. Yolanda Hadid werd eerder gespot met een namaak Hermès-tas. Ook de zussen Esther en Anne Vedder, bekend van het merk Vedder & Vedder, door het kanaal ontmaskerd.

Yvonne Coldeweijer gaat stuk om de expose van Sarah. Een bron van haar over de tassen van de Vedder zussen: ,,Vorige keer bij een van de Vedders hebben ze de originele foto verwijderd, dan gaat hij automatisch weg uit de stories van de Birkin slayer. Mooiste is dat daarna deze Birkin nooit meer is verschenen op social media.”

Bekijk hier de beelden