Skip to main content

Sarah van Soelen heeft laten weten dat een van haar cosmetische ingrepen mis is gegaan en veel pijn doet. Zo veel pijn dat Sarah genoodzaakt was om er iets aan te doen. Ze heeft nu een drastische beslissing genomen.

Sarah van Soelen cosmetische ingreep

Sarah heeft besloten voor een borstverkleining te gaan nadat de eerdere vergroting zes jaar geleden haar problemen begon te veroorzaken. Sarah legt uit wat er aan de hand is:  “Ik heb 6 jaar geleden mijn borsten laten doen en ik was daar heel erg tevreden over en alles ging goed. Tot eind vorig jaar heb ik last gekregen. Alsof ze in de brand stonden. Ik heb het toen laten gaan, maar dit jaar kreeg ik dezelfde pijn en heb toen actie ondernomen. Tranen in me ogen van de pijn dat ik had wilde ik mijn borsten er op dat moment a la minute eruit hebben.

Borstverkleining

Dat gebeurde dus ook: “Ik ben toen naar een consult gegaan en hebben we besloten om toch een operatie te doen ipv een scan. Want het kon makkelijk zo zijn dat ze lek of gescheurd waren. Toch wilde ik dan gelijk een verkleining, dus zei ik maak me dan maar open en doen we gelijk alles. Mijn arts en ik hebben er voor gekozen om een lift van binnenuit te doen, een kleinere silicoon met daaromheen eigen vet. Het bleek dus dat ik een allergische reactie had op mijn siliconen en dus daarom zit er om de (veeeeel) kleinere silicon een laagje vet zodat mijn lichaam denk dat t van mij is.

Sarah is nu al een paar weken herstellende, ze zegt dat ze zich beter voelt: “Ik ben nu 3,5 week in mijn herstel en het gaat steeds beter en ik voel me ook steeds beter! Ondanks dat ik altijd groot wilde ben ik toch voor kleiner en gezonder gegaan! Ik ben er trots op!!!

Hieronder de beelden voor- en na:

Ervoor:

Via IG