Skip to main content

Sarah van Soelen is inmiddels al een tijdje niet meer met André Hazes. De laatste tijd verschijnt ze echter regelmatig in de media in verband met die relatie. Zo ook nu als ze vergeleken wordt met André’s huidige liefde Monique en ex.

Sarah van Soelen vergelijking Monique en Bridget

Het gaat om een uitspraak van Hans Klok over Monique Westenberg, Bridget Maasland én dus ook Sarah van Soelen. Hij meent met een uithaal dat ze halve travestieten zijn met opblaaslippen. “Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen. Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?”

Sarah deelt sneer uit

Sarah, die onlangs onthulde haar fillers eruit te hebben gehaald, reageert op deze uithaal en kan de vergelijking niet hebben. Ze deelt een sneer uit in een interview met De Showbuzz: “Ieder zijn ding. Ik wil nooit lelijk praten over anderen, maar ik kan Hans’ geföhnde haar ook wel niet mooi vinden. Ik wil het er liever niet over hebben. Ik ga mezelf sowieso niet vergelijken met die andere twee exen, want ik ben niet van die leeftijd.”

“Ik begreep dat het voornamelijk over Monique en Bridget ging. Ik vind dat Hans mij daar niet in moet mengen. Dat hij vindt dat ik een poppetje ben met te dikke lippen en borsten en dat ik op een travestiet lijk met te veel make-up, mag hij vinden. Maar ik zie mezelf niet als die andere twee exen, dus ik voel me ook niet aangesproken.”

Bekijk hier in de video Sarah over Rachel:

Video van Sarah na de fillers behandeling:

Beelden:

Beeld: Instagram, Sarah van Soelen

Via IG, Showbuzz, Shownieuws