Skip to main content

De naam Sarah van Soelen is een naam dat we vaak voorbij zien komen laatste tijd, nu zijn er ook geruchten dat ze een verleden met Niek uit The Bachelorette heeft gehad.

Geruchten

Sarah van Soelen komt afgelopen weken vaak in het nieuws doordat ze nu samen zou zijn met André Hazes. Na een pijnlijke breuk bij Moninque vond Hazes junior al snel een schouder om op uit te huilen. Dit zou niet de eerste keer zijn dat van Soelen tussen een relatie komt want schijnbaar heeft ze ook voor de breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk gezorgd. Nu zou er ook aan het licht zijn gekomen dat Sarah een verleden had met niemand minder dan Niek uit The Bachelorette.

Sarah + Niek ?

Niek Marijnissen kennen we uit The Bachelorette, daarin deed hij alles om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Hij kwam tot in de finale maar won toch net niet. Niet veel later werd het gerucht dat hij een verleden met Sarah van Soelen had, de wereld in gegooid. Even later reageerde Niek een Instagram video dat er niets van waar is. “Haha het is niet waar, guys. Nee, het is fake news. Er is niks van waar.”

Bron: Instagram

Leave a Reply