Skip to main content

Influencer Selma Omari heeft een gezicht en lichaamsbehandeling gehad met een veelbesproken nieuwe ‘baanbrekende’ behandeling. Ze heeft enkele foto’s gedeeld van zichzelf waarop het resultaat te zien is van haar micro-naalden ingreep.

Selma Omari deelt resultaat behandeling

Ze deelt op haar Instagram dat ze recent de ‘microneedling’ behandeling Morpheus8 op haar gezicht heeft gedaan: “Ik heb onlangs voor het eerst de Morpheus8 op mijn gezicht gedaan en I’m obsessed!” Selma schrijft dat ze het niet alleen bij haar gezicht heeft gelaten.

Ze meldt dat ze ook haar lichaam heeft laten doen: “Het verbeterd je huid kwaliteit. I’m mean look at my jawline…. Ik doe de Morpheus8 ook op mijn lichaam en durf bij dit apparaat te zweren”. Het is een samenwerking met een clinic en aangezien Selma meer dan 500k volgers heeft zal de clinic hierdoor nieuwe klanten krijgen.

Selma Omari wil nooit relatie

Onlangs vertelde Selma in haar docu dat ze altijd single wil blijven. Ze vertelt aan haar zus: “Ik blijf gewoon voor altijd single omdat Marwa, ik kan gewoon niet met mensen. Ik kan niet. Ik wil ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon.” Aangezien ze in het verleden geen positieve ervaringen heeft overgehouden aan relaties, is ze nu voorzichtig. Zo vertelt ze over haar eerdere relaties, onder andere met Boef: “Ik ben heel erg toegetakeld door voorgaande relaties. Dat heeft een beetje mijn mentale gesteldheid aangescherpt en veranderd.

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram