Skip to main content

Selma Omari en haar zus Marwa vertellen in een video van Cosmopolitan het verhaal achter de naam van Selma’s dochter. Ze krijgen een discussie met elkaar omdat Marwa de naam van Selma’s dochtertje zonder haar toestemming naar buiten heeft gebracht.

Selma Omari haalt uit naar haar zus

In de TikTok video die gedeeld is op het kanaal van Cosmopolitan stelt Marwa een paar vragen aan haar zus. De vragen zijn ingestuurd door de volgers van Cosmopolitan, maar Selma twijfelt hieraan als haar zus de volgende vraag stelt: “Wie heeft de naam van mijn nichtje bedacht?”. Selma reageert vervolgens als volgt:

“Ja dag, dit heb jij sowieso zelf erin laten zetten… Weet je nog dat je tegen mij zei dat je er niet te koop mee ging lopen? Maar is goed Marwa, ik had namelijk andere namen; ja, ik had Kenza, Imanie en ik had Teznim. Ik voel haar in mij groeien en ik voel gewoon niet dat zij één van die drie is. Teznim had ik een goede drie maanden wel. Ik dacht: dit wordt het echt! En uit het niets zei ik, hé, heb jij een tweede naam? Want ik moet kijken of die bij mijn eerste naam past. En toen zei jij die tweede naam en toen dacht ik wacht even, dit is zoveel beter dan al mijn eerste namen. Toen deed ik mijn hand over mijn buik en toen dacht ik ja man, dit is echt een Amaya! Toen ben ik de laatste vier maanden aan Amaya vastgeplakt. Dus jij hebt haar benoemd, maar ik heb vaste afspraken met jou gemaakt, dus ik snap niet dat het zo op straat ligt snap je. Jouw woord betekent niks”.

Massaal gereageerd onder de video van Selma en haar zus

Er wordt massaal gereageerd op de TikTok video van Cosmopolitan. Iemand schrijft: “Rare reactie van Selma…is toch leuk lijkt me? Waarom een heel drama erom heen maken?” “Selma doet zomaar zo…is toch leuk en dan vaste afspraak pfff waarom” “Het is toch heerlijk! Dat je zus haar naampje heeft bedacht. Hoe leuk! Mijn moeder ook met dochter van der zus… meerdere😂”. Mensen lijken vooral kritiek te hebben op Selma en steunen haar zus: “Wat is er zo erg aan dat de tante een naam bedenkt? 🤔” “Zo jeetje 😹 probs to her sister i guess??”

Selma Omari met vader baby

Onlangs vertelde de zus van Selma in de docu “Op Mijn Manier” dat de vader nog gevoelens heeft voor Selma. Selma heeft dit gevoel echter niet. De zus van Selma schijnt dit te hebben opgemerkt tijdens een lunchafspraak eerder in Nederland. Selma vertelt over de ingewikkelde situatie: “Dat is gewoon wat de situatie nu is. Niet meer, niet minder.” Selma moet nu niet denken aan een relatie. “Ik blijf gewoon voor altijd single omdat Marwa, ik kan gewoon niet met mensen. Ik kan niet. Ik wil ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon”, zegt ze tegen haar zus.

Bekijk hier de beelden

@cosmopolitan_nl Selma Omari deelt in Cosmo’s Mental Health Issue het verhaal achter de schattige babynaam van haar dochter en geloof ons: dat wil je niet missen! Het issue ligt nu in de winkel of is verkrijgbaar via de link in bio! #selmaomari ♬ original sound – Cosmopolitan_nl
@cosmopolitan_nl Selma Omari maakte met ons Cosmo’s Mental Health Issue en geloof ons: dat wil je niet missen! Het issue ligt nu in de winkel of is verkrijgbaar via de link in bio🩵 #selmaomari #moeder #moederschap #cosmopolitannl ♬ original sound – Cosmopolitan_nl

Bron: Instagram, Parra, NPO, Cosmopolitan