Skip to main content

Selma Omari zou afgelopen zomer een rechtszaak hebben aangespannen. Het is niet bekend tegen wie ze dit heeft gedaan, maar er gaan inmiddels allerlei verhalen rond op het internet.

“Ze heeft haar eigen advocaat nog niet betaald”

Volgens Yvonne Coldeweijer zou Selma Omari afgelopen zomer een rechtszaak hebben aangespannen. Ze is er nog niet achter gekomen tegen wie de rechtszaak was. Ze vertelt: “Tegen wie weet ik niet. Zal nog even speuren. Wad dus shocking is, is dat ze haar eigen advocaat nog niet heeft betaald.”

Selma zou in juli een factuur hebben ontvangen van duizenden euro’s maar zou tot op heden nog niet hebben betaald, schrijft ze: “Dat kost nu eenmaal een advocaat. Op de factuur staan ook voorgeschoten griffiekosten, dus dat betekent dat er daadwerkelijk een rechtszaak heeft plaatsgevonden.” Volgens Yvonne is er zelfs een incassobureau ingeschakeld: “Haar eigen advocaat heeft een incassobureau ingeschakeld en tot op heden heeft Selma nog steeds niet betaald”.

Ziekenhuispersoneel lekt de zwangerschap van Selma

Het ziekenhuispersoneel had de zwangerschap van Selma vroegtijdig naar buiten gebracht en Yvonne vindt dit niet heel gek. Ze deelt op haar stories: “Achteraf trouwens ook gek om verontwaardigd te zijn dat iemand heeft uitgelekt dat je bent bevallen, terwijl je zelf de hele dag een cameraploeg achter je aan hebt lopen”.

Selma haalt uit naar Yvonne “Ik heb heel veel integriteit”

Er gaan al lange tijd allerlei geruchten over wie de baby daddy van Selma is. Ze heeft een documentaire gemaakt over haar zwangerschap, maar daarin wordt nog niet verteld wie de vader is. Er wordt volop gespeculeerd wie dit zou kunnen zijn. Yvonne is al een tijdje uit op onderzoek en deelt meer info.

In een Q&A sessie haalde Selma onlangs uit naar Yvonne die twijfelde aan haar integriteit vanwege haar documentaire. Ze vertelt: “Onze juicequeen die dacht dat ik geen integriteit had. Girl ik heb juist heel veel integriteit en respect voor mijn verhaal en het feit dat ik dit wil doen op mijn manier zegt ook weer heel wat. Ik heb een platform gecreëerd en daar heb ik ook mijn eigen kracht gecreëerd. Daardoor kan ik mijn verhaal doen op een manier waar ik mij comfortabel bij voel en niemand anders hoeft dat voor mij te doen. Het moment dat iemand anders jouw verhaal gaat doen. Dan wordt er veel ruis gecreëerd, ik kies juist voor integriteit en mijn waarheid.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne, Youtube, BNNVARA