Skip to main content

Selma Omari is in de Nederlands sprekende landen een zeer bekende dame geworden en wordt in het openbaar vaak herkend. Zeker nu ze een baby heeft die ze liever anoniem wil houden is ze meer op haar privacy dan ooit. Als iemand stiekem een foto van haar en dochtertje Amaya maakt wordt ze dan ook woedend.

Selma Omari woedend

Selma is te zien in haar reality serie terwijl ze op weg is naar de vader van haar dochtertje in Londen. Op een gegeven moment wil ze voor papieren een foto maken van de baby. Selma zegt dat ze op de hoede is en dat al gezien heeft hoe mensen foto’s van het kind namen en verspreidden. Ze moet de baby optillen maar ziet dat het alweer fout gaat als iemand betrapt wordt die een foto wil maken. Selma wordt woedend en ze cancelt de fotoshoot.

Stiekem foto’s

De papa van de baby is in de video ook eventjes te horen over de telefoon. Selma over de vader: “Ik merk in de dynamiek dat hij echt papa wil zijn. Het overtreft al mijn verwachtingen. En alles wat ik eigenlijk durfde te wensen. Amaya heeft een superbetrokken papa en ik vind dat alleen maar leuk voor mijn dochter.” Of we de vader van Amaya ook daadwerkelijk gaan zien in de documentaire is nog eventjes afwachten.

Bekijk hier de video

Bron: NPO 3, Youtube