Shakira gebroken na nieuwe details vreemdgaan Pique

Shakira schijnt helemaal kapot te zijn nadat aan het licht kwam dat de nieuwe vlam van haar ex-man Pique al eerder in beeld was. Blijkbaar kon je zijn nieuwe vriendin al zien op de achtergrond van een zoom-interview dat de voetballer maanden geleden gaf. Het interview vond plaats toen Shakira en hij nog samen waren.

Vreemdgaan Pique

In de recent verschenen clip van de video uit augustus 2021, kun je in de achtergrond Clara Marti zien. Clara was een collega en is nu zijn huidige vriendin. Pique gaf het interview in het huis van het echtpaar in Barcelona, toen Shakira zelf in het buitenland was met hun kinderen. De opname was al tien maanden eerder dan hun breuk, na een relatie van elf jaar.

Shakira gebroken

Een bron vermeldt dat Shakira helemaal gebroken was toen ze hoorde dat Clara “zich duidelijk thuis voelde in het huis dat ze deelden met hun kinderen”, en dat ze “nog echt samen waren” in die tijd. Ook zegt de bron dat “het verschrikkelijk is om erachter te komen dat de affaire al veel langer speelde dan dat ze dacht”.

De zangeres lijkt een sneer uit de delen in een Instagram post waarin ze zegt: “Ookal blijven onze wonden open in dit nieuwe jaar, tijd heeft chirurgische handen. Ookal bedriegt iemand ons die we vertrouwden, we blijven onszelf waardig vinden. Want er zijn meer goede mensen dan slechte. Meer mensen met empathie dan onverschilligheid.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: PageSix, BSR Agency, Instagram Twitter