Skip to main content

Vandaag Inside is een paar weken op pauze en dat betekent dat Hélène Hendriks het weer mag overnemen met haar eigen show, net als vorig jaar. De Oranjewinter heeft het nieuwe jaar afgetrapt met een feestelijke uitzending en iedereen had het voornamelijk over één ding: het pakje dat Hélène aan had.

Spannend pakje Hélène Hendriks

Te gast was o.a. Rutger Castricum, die er gelijk over begon, hij maakte duidelijk dat zijn saaie oud en nieuw in een klap goed is gemaakt en vroeg of Hélène kon gaan staan. De presentatrice zelf zei dat ze dat niet gaat doen en dat dit pakje eenmalig is omdat het iets te veel de aandacht trekt.

Oranjewinter

Kijkers raakten maar niet uitgepraat over het pakje, met vele positieve maar ook negatieve comments. “Hélène Hendriks, wat zie je er super uit vanavond!” schrijft iemand. Een ander: “Ik ben nooit zo van het reageren op hoe vrouwen die op tv zijn eruitzien, maar damn, wat zag jij er geweldig uit.”… Een ander iemand: ” Van de discussies bijna niets meegekregen. Zou Helene de volgende keer iets anders kunnen aantrekken?”

Een kijkende dame betrapt haar man op staren: “Manlief zit met tong op de knieën en ogen op steeltjes naar bloedmooie Hélène te staren, terecht! Wat een schitterend pak en wat staat het haar geweldig!”

Bekijk hier enkele screens en video’s

Via SBS Twitter,