59453336 bsr agency scaled

Ajax verrast met nieuwe trainer en assistent! Fans bezorgd "We gaan voor plek 3"

Sportjun 12 2023, 11:13
Groot voetbal nieuws vandaag in Nederland. PSV heeft een nieuwe trainer met Peter Bosz. En ook Ajax heeft een nieuwe trainer en assistent gevonden.

Ajax nieuwe trainer

Het was spannend wie de nieuwe trainer bij Ajax zou gaan worden na het vertrek van John Heitinga. De club lijkt eindelijk een kandidaat te hebben gevonden: Sparta trainer Maurice Steijn. Ajax zou namelijk al een akkoord hebben bereikt met Steijn over een contract voor drie seizoenen, zo meldt de Telegraaf. Steijn heeft met Sparta veel indruk gemaakt. De club werd zesde en haalde de finale van de playoffs.

Assistent

Steijn werkte eerder bij ADO Den Haag, VVV-Venlo en NAC Breda. Hoeveel geld Steijn Ajax gaat kosten is niet bekend. De assistent trainer is ook bekend: het wordt vermoedelijk ex Ajax speler Hedwiges Maduro, hij was al actief in deze rol bij Almere City FC: "Het is wel mijn ambitie om hoofdcoach te worden, maar ik heb geen haast en ben in ontwikkeling"

Fans bezorgd

Ajax fans zijn niet allemaal even enthousiast en het gaat los in de comments bij o.a. VP met bezorgde reacties: "Ja hoor....Waar ik al voor vreesde is gebeurd.".... "We moeten het maar accepteren"... "Wat een ambitie straalt dit uit....ajax gaat weer voor plek 3 of 4"..."Geef hem nou maar een kans! Vooraf oordelen altijd...Hij staat al met 3-0 achter"...

Bekijk hier de video's:

Via Voetbalprimeur, yt