56506308 bsr agency scaled 1

Alistair Overeem verslaat Badr Hari! Badr kondigt afscheid aan!

Sportokt 08 2022, 23:16
Badr Hari en Alistair Overeem stonden vandaag tegenover elkaar bij GLORY Collision 4. Badr verloor van Overeem na een boeiende wedstrijd op punten en kondigde aan te gaan stoppen.

Alistair Overeem verslaat Badr Hari

In ronde 1 begon Badr goed met enkele rake stoten en Alistair leek het al snel moeilijk te hebben maar hij kon goed herstellen. We zagen wat zware stoten van Badr en rake knietjes van Overeem.
In ronde twee gebruikte Overeem wat meer lowkicks, en Badr meer stoten combo's. Badr werd per ongeluk in zijn kruis geraakt door zo een lowkick en kreeg tijd om te herstellen. Overeem raakte Badr aan het einde van de ronde met een keiharde rechter uppercut en leek voor schade te hebben gezorgd. Maar Hari haalde het einde van de ronde.
Glory Collision 4 from the Gelredome on October 8, 2022 in Arnhem, Netherlands. (Matt Ferris / Glory)
Ronde 3 zette Overeem gelijk meer druk en wilde de wedstrijd beslissen. Hari verdedigde goed maar even later werd hij geraakt door een keiharde rechter stoot. Badr kreeg het heel moeilijk en ging naar de grond. Hij stond op maar even daarna volgde een tweede knockdown. Badr stond echter weer op en ging door tot het einde, maar de wedstrijd was voor Alistair. Overeem won na unanieme beslissing!

Badr kondigt afscheid aan

Aan het einde kwam Rico Verhoeven de ring in en daagde Overeem uit. Badr greep echter de microfoon en zei na te denken aan einde carriere. "Ik heb alles al bewezen en denk na om te stoppen. Misschien was dit mijn laatste fight, misschien tot de volgende keer op een andere plek."
Bron: Twitter GLORY Videoland BSR Agency