Conor McGregor tegen Manny Pacquiao officieel bevestigd! (Video)

Sportsep 27 2020, 15:24
Het lijkt erop dat Conor McGregor genoeg heeft van zijn pensioen. De Ierse kooivechter duikt namelijk op korte termijn de ring in met Filipijnse boksheld Manny Pacquiao. De superfight zal vermoedelijk begin volgend jaar ergens in het Midden-Oosten plaatsvinden.
Conor McGregor (32) kondigde het gevecht aan op Twitter. Na een bericht over de impact van alle corona-maatregelen, schreef hij: 'Anyway, ik ga boksen tegen Manny Pacquiao in het Midden-Oosten.' Manny Pacquiao bevestigde even later dat zijn management aan het onderhandelen is over het 'epische' gevecht.

'Ik wil een wereldtitel winnen'

Eerder liet McGregor al weten dat hij met Pacquiao in de ring wilt stappen: 'De gesprekken over 'Manny Pacquiao' gaan maar door. Een streven van mij is om een boks-wereldtitel te winnen. Ik denk dat het fenomenaal zou zijn en iets wat ik wil bereiken in de toekomst. En iets wat ik zál bereiken.'

Opbrengst gedoneerd

McGregor zal flink zijn best moeten doen, want Manny Pacquiao heeft meerdere wereldtitels op zijn naam staan. De 41-jarige Filipijnse bokser liet weten dat de opbrengst van het gevecht volledig wordt gedoneerd aan slachtoffers van het coronavirus.
Team Pacquiao meldt: "Onze advocaten ronden alle vertrouwelijke details af, maar beiden bereiden zich voor op dit ene epische laatste boksgevecht.” ,,Maar onze geliefde senator wil nu nog niet over boksen praten omdat we nog middenin de pandemie zitten. Zijn voornaamste doel is hier te helpen en noodhulp, geld, onderdak en voedsel te bieden.”
Wanneer de boksers de ring gaan betreden is nog onduidelijk. We houden je op de hoogte!

Bekijk de bevestiging en de mannen in trainingsactie hieronder:

Bron: YouTube, RTL NIEUWS

Lees ook: