57593910 bsr agency

Feyenoord trainer Arne Slot naar Liverpool voor record bedrag! Clubs Akkoord!

Sportapr 26, 22:17
Feyenoord trainer Arne Slot heeft zijn droomtransfer te pakken. De geruchten over een overgang naar Engelse Premier League topclub Liverpool waren de afgelopen dagen rond aan het gaan, maar zijn nu officieel bevestigd door AD en De Telegraaf. De clubs zijn namelijk akkoord over het transfer bedrag van de trainer.

Arne Slot naar Liverpool

"De coach verlaat na drie seizoenen, waarin hij met Feyenoord kampioen werd en de beker won, via de voordeur de Rotterdamse Kuip om op korte termijn Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool." aldus de Telegraaf die de transfer dus bevestigt. Het eerste bod van Liverpool zou 9 miljoen hebben bedragen en dat zou door de Rotterdammers zijn afgewezen.

Record bedrag

Feyenoord zou nu een record bedrag voor een trainer in Nederland krijgen. Slot zou volgens de bronnen van de kranten ongeveer tussen de 13,5 en 15 miljoen euro aan transfergeld opleveren. Beide partijen moeten de details van de transfer echter nog uitwerken. "Er is nu alleen een mondeling akkoord bereikt over de ruwe voorwaarden, maar alles moet nog op papier staan"  
Beeld: BSR AGENCY, YT Bron: AD, Telegraaf, Voetbalzone