Hakim Ziyech akkoord met verbeterd contract Ajax! Tekent officieel bij

Sportaug 09 2019, 18:06
Hakim Ziyech is de best betaalde voetballer van de Eredivisie en dat blijft zo. Ziyech blijkt inderdaad in onderhandeling te zijn geweest met Ajax voor een nieuw verbeterd contract, zoals al eerder werd vermeld door De Telegraaf.
Hij heeft zijn contract nu verlengd. Dat is zojuist bekend gemaakt door de club. Naar verluidt gaat Ziyech er ook in financieel opzicht flink op vooruit, gerucht is dat hij meer dan 4 miljoen bruto gaat verdienen. Dat betekent zo goed als zeker dat Ziyech minimaal 1 seizoen blijft bij Ajax. Ziyech stond in de belangstelling van o.a. Sevilla en Bayern München.
Ajax meldt dit op de site en twitter: Ajax en Hakim Ziyech hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis van de international van Marokko loopt tot en met 30 juni 2022.
Hakim Ziyech werd op 19 maart 1993 geboren in Dronten. Hij maakte op 11 september 2016 zijn debuut voor Ajax in de Eredivisiewedstrijd Ajax - Vitesse: 1-0. Ziyech speelde tot nu toe 133 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 42 doelpunten.
Hieronder de ongekende skills van Ziyech: