screenshot 23 12 2022 21 23 06

'Hakim Ziyech gaat dit mega salaris verdienen mocht hij tekenen in Saudi-Arabië'

Sportjun 30 2023, 13:32
Hakim Ziyech gaat een opvallende transfer maken. De sterspeler van Marokko en Chelsea is namelijk akkoord met de club uit Saudi Arabië, Al-Nassr. En dat gaat hem behoorlijk wat geld aan salaris opleveren.

Hakim Ziyech naar Saudi-Arabië

Het gaat om een contract tot 2026, er is inmiddels ook een akkoord bereikt met Chelsea, dus de deal is zo goed als rond. Fabrizio Romano heeft zijn bekende 'here we go' al uitgesproken: de definitieve bevestiging.
Dit is goed nieuws voor de speler na het drama vorig jaar toen zijn transfer naar PSG afketste. Chelsea had een blunder gemaakt met de papieren. Ziyech wilde zijn contract zelf afbetalen.

Cristiano Ronaldo

Ziyech is inmiddels 30 jaar en de overstap naar Al-Nassr is voor hem speciaal: hij wordt ploeggenoot van niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Ronaldo vertrok vorig jaar al naar de club voor waanzinnige bedragen.

Wat gaat Ziyech verdienen aan salaris?

Maar wat gaat Ziyech zelf verdienen aan salaris? Dat is inmiddels ook bekend: Ben Jacobs van CBS Sports zegt dat er een drie jarig contract wordt getekend met een salaris van maar liefst dertig miljoen euro per jaar voor Ziyech. Ronaldo krijgt iets meer: naar verluid 200 miljoen per jaar.

Hieronder de beelden en meer info:

screenshot 21 6 2023 15 42 57
Via Twitter, YT, CBS, FCupdate