Jake Paul haalt keihard uit naar Conor McGregor! Biedt monster bedrag om te vechten! (Beelden)

Sportdec 15 2020, 11:23
YouTuber Jake Paul opent het vuur op Conor McGregor! Niet alleen maakt hij de bokser en zijn vrouw keihard belachelijk; hij biedt McGregor ook een monster bedrag aan. Probeert Jake Paul de bokser zó boos te maken, dat hij meteen met hem de ring induikt!?
In een nieuwe video op Instagram valt Jake Paul bokser Conor McGregor keihard aan. Terwijl hij in zijn Lambo een dikke sigaar rookt, opent hij het vuur op de vrouw van McGregor. 'Misschien ben je je aan het rukken omdat je geen zin meer hebt om je vrouw te n**ken. Ze is een 4 Conor, je kan een stuk beter krijgen ', begint Paul de video.

50 miljoen dollar

Het is duidelijk dat Jake Paul érg ver gaat om McGregor de ring in te krijgen; hij heeft er zelfs 50 miljoen dollar voor over. 'Mijn team heeft je 50 miljoen dollar geboden, het hoogste aanbod dat je óóit voor een gevecht hebt gekregen. Maar je bent bang om tegen me te vechten Conor!' , roept Paul, terwijl met zijn sigaar in de lens prikt.

Niet gereageerd

We kunnen ons goed voorstellen dat McGregor Jake Paul zo snel mogelijk keihard op zijn donder wilt geven, maar tot zover heeft de bokser nog niet gereageerd. We houden je op de hoogte!

Bekijk de video van Jake Paul hieronder:

Bron: YouTube, Instagram

Lees ook: