screenshot 07 12 2022 20 44 25

Nouri reageert op winst Marokko en gebaar van de spelers!

Sportdec 09 2022, 20:17
Het prachtige gebaar van de selectie van Marokko en beelden van het feest na de winst op Spanje hebben 'Appie' Nouri bereikt. Zijn familie heeft hem de beelden laten zien en hij heeft erop gereageerd.

Vader Nouri laat de beelden zien

Abdelhak's vader Mohammed Nouri noemt het "een eerbetoon heel mooi om te zien. Mijn zoon was blij was om beelden te zien van feestvierende Marokko fans en spelers na het bereiken van de kwartfinale."
Hij vertelt in gesprek met de NOS: 'Het was heel emotioneel voor ons en de hele familie. Respect voor de jongens en hoe zij dat gedaan hebben. We gingen na de penaltyreeks langs bij hem. Dan laat ik hem de video's zien van Marokkanen die feestvieren."

Nouri reageert

Nouri's reactie was met een glimlach: "Hij reageert met een glimlach, wenkbrauwen omhoog of een knipoog. Dat betekent dat hij blij is. Af en toe wordt hij emotioneel, maar gister was het een glimlach."
In de video voor Nouri is te zien hoe Sofyan Amrabat een shirt met de naam en 34 nummer van Nouri omhoog houdt. De rest zingt zijn naam en viert feest, te zien in de video hieronder:

Hieronder de beelden van het gebaar:

screenshot 07 12 2022 03 33 21 1024x525
Bron: NOS, Voetbal International, Youtube