Opnieuw steekpartij bij ruzie tussen jongeren in Apeldoorn, vrouw grijpt in

steekpartij apeldoorn

De afgelopen tijd worden we in Nederland steeds vaker opgeschrikt door extreem gewelddadige confrontaties tussen groepen jongeren. Ook in Apeldoorn ging het woensdagavond mis, waarbij er 25-jarige man gewond raakte tijdens een steekpartij.

Op beelden die online rondgaan is te zien hoe een groep jongeren ruzie heeft in een park in de Gelderse stad. Wanneer een van hen plotseling uithaalt en een het slachtoffer tegen zijn hoofd slaat, slaat de vlam in de pan. Hierbij trekt de aangevallen man een ketting uit zijn broek om zich te verdedigen. tijdens de vechtpartij die ontstaat pakt een van de aanvallers een steekwapen.

Tijdens de chaos die ontstaat, probeert een vrouw de vechtende jongeren uit elkaar te krijgen. Toch blijkt de 25-jarige man al gestoken te zijn, want hij belandt op de grond en wanneer hij even later is te zien hoe hij kreupel wegwankeld. Later blijkt hij een slagaderlijke bloeding in zijn bovenbeen te hebben.

Afgelopen weekend viel er een dode bij een steekpartij op De Pier in Scheveningen, waar twee drillrap-groepen uit Rotterdam en Amsterdam elkaar te lijf gingen. Wat de aanleiding van de confrontatie in Apeldoorn is geweest is nog niet bekend.

Check de beelden van de steekpartij in Apeldoorn hier:

Bron & beeld: Omroep Gelderland, De Stentor

Lees ook: