Skip to main content

Een van de knapste vrouwen van Nederland topmodel Sylvia Geersen zou weer vrijgezel zijn. Sylvia lijkt namelijk nu toch echt uit elkaar met Bachelorette winnaar Joris. De geruchten gaan al een tijdje maar nu lijkt dat bevestigd door een opmerkelijke move van Sylvia zélf en iemand in de comments die haar vriend Joris gespot heeft met een andere vrouw.

Het stel leek nog onlangs nog dolgelukkig samen. Ze wilden in 2023 gaan samenwonen, maar daar blijkt verandering in te zijn gekomen. Sylvia heeft de kerst niet samen met Joris gevierd, zo meldt juice kanaal Reality Fbi. Ook heeft Sylvia haar Instagram bio aangepast, en tevens alle foto’s waarop ze samen Joris te zien was verwijderd.

Een andere hint en wellicht wel dé bevestiging komt van een DenD-medewerker die een bericht kreeg op Instagram van iemand die Joris heeft gespot met een andere dame: ,,We hebben Joris gezien in Amsterdam met een andere vrouw, en het was niet Sylvia”.

Sylvia gaf eerder al een hint dat de relatie moeilijk was: ”Een langeafstandsrelatie is niet makkelijk, kan ik je zeggen. Maar ik ben geen opgever en hij ook niet.” Deze uitspraken en de geruchten die in de rondte gaan, voeden logischerwijs de geruchten over een eventuele break-up.

Bekijk hier de beelden: