Skip to main content

Sylvie Meis heeft er weer voor gezorgd dat veel mensen het over haar hebben. Ze trok alle aandacht toen ze bij het Fashion Week gala in Berlijn verscheen in een doorzichtige jurk. Gezien Sylvie een grote naam is in Duitsland stal ze de show van de andere modellen met haar pikante kledingkeuze.

Sylvie Meis in doorzichtige jurk

Sylvie Meis was te zien tijdens de show van ontwerper Marcel Ostertag, ze droeg een lange zwarte doorzichtige jurk die nogal wat huid onbedekt liet. Sylvie wist dondergoed wat het resultaat zou gaan worden. Toen ze arriveerde op de trap draaiden alle hoofden en de tientallen aanwezige fotografen naar haar.

Fashion Week

Het gaat helemaal los bij de fotografen en veel geschreeuw is te horen “draai je om! draai naar rechts!” Sylvie doet mee en laat zich van alle kanten fotograferen, tot groot genoegen van veel van haar volgers. ,,Wow, je bent weer super mooi gekleed”… “Wat een sprookjesachtige look, doet denken aan Tinkerbell van Peter Pan.”.. ,,Onwijs mooi”

Maar er is ook veel kritiek te horen van mensen die menen dat zij dit niet nodig heeft: “Sylvie, we weten inmiddels allemaal wel dat je heel knap, slank en fotogeniek bent. Hou aub op met die dagelijkse foto’s, verdiep je eens wat er in de wereld gebeurt!!”….. “staat je goed maar waarom wil je halfnaakt lopen. Doe eens wat aan wat classy is en vrouwelijk, Dit haalt je zo naar beneden dat wil je toch niet?”

Bekijk hier de beelden

Via