Skip to main content

Sylvie Meis en haar vriend Wim Beelen zijn uit elkaar. In oktober 2023 maakte ze officieel bekend dat ze een stelletje zijn, maar dat is nu weer over. De single Sylvie lijkt nu middels een Insta post te reageren op de break-up en laat haar afgetrainde lijf zien.

Sylvie Meis laat afgetrainde lichaam zien

Ondanks dat het uit is tussen haar en Wim laat Sylvie haar afgetrainde lichaam zien. Op haar Instagram heeft ze namelijk een story geplaatst waarin ze in strakke kleding te zien is. Het zou een samenwerking kunnen zijn, aangezien ze vele samenwerkingen heeft met allerlei merken. Wat Sylvie wil duidelijk maken met de foto is niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat ze met haar afgetrainde lichaam wil laten zien wat Wim mist. Een volger is heel kritisch op Sylvie: “Maar je bent wel weer gedumpt met al je zogenaamde geacteerde confidence ….. Ga nou gewoon eens normaal doen in plaats van dit nep leven dat louter bestaat uit uiterlijk vertoon.”

Sylvie Meis en Wim Beelen uit elkaar

Wim Beelen heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het over en uit is tussen de twee. “Het leven dat zij leidt, is gewoon niet mijn leven” vertelt hij. Wim is nog steeds vol lof over Sylvie: “Echt een superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw”. Het leven van Sylvie is volgens Wim niet zijn leven: “Maar het leven dat zij leidt, is gewoon niet mijn leven.”

Hij vertelt dat hij zijn eigen leven wil leiden: “Ik ben gewoon Wim en mijn leven is gewoon mijn leven. En dat gaat niet anders worden. Dan kun je wel iemand leuk vinden en doorgaan, maar dat heeft geen nut. Want ik wil gewoon mijn leven leiden.” Hij zou niet zo graag in de schijnwerpers als Sylvie willen staan.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram