Taxibedrijf uit Hengelo gaat keihard viral door video van 6ix9ine

Taxibedrijf Hengelo

Een taxibedrijf uit Hengelo heeft een flinke bak free publicity gekregen dankzij niemand minder door Tekashi 6ix9ine. De rapper nam namelijk een video op waarin hij het bedrijf dikke complimenten geeft. Die plaatste het filmpje dan ook gelijk op TikTok.

Tegenover RTV Oost laat Taxicentrum Hengelo weten: “We vervoerden de rapper een tijd geleden toen hij een tour door Europa had. Daarna heeft hij dit filmpje opgenomen. Gisteren kreeg ik een appje dat het filmpje viral gaat.”

Blijkbaar was Tekashi dus erg te spreken over de service van het taxibedrijf. In de video zegt de rapper: “Shout-out to Taxicentrum Hengelo, the best car service in all of Europe!”

De klanten van het bedrijf delen de video massaal, en deze werd binnen de korste keren dan ook meer dan 80.000 keer bekeken. Die kunnen ze in hun zak steken!

6ix9ine werd onlangs voorwaardelijk vrijgelaten uit de gevangenis, waar hij vastzat voor betrokkenheid bij een criminele organisatie. Omdat hij meewerkte aan het onderzoek van de FBI, werd zijn straf verlaagd van 47 jaar, tot 24 maanden. Vanwege de uitbraak van COVID-19, mag hij de laatste maanden van zijn straf thuis uitzitten, vanwege zijn verhoogde risico door astma.

Check de video van 6ix9ine voor het Taxibedrijf uit Hengelo hier:

@taxicentrum

##sixni9e ##6ix9ine ##america ##rap ##hiphop ##artist ##privatejet ##takashi ##taxi ##taxicentrum ##bilboard

♬ origineel geluid – taxicentrum

Bron & beeld: Soundflow.nl, RTV Oost

Lees ook: