Skip to main content

Temptation Island deelnemer, Jan Sietse Prins, deelt heftige beelden van zijn gezicht. Die is flink toegetakeld. De realityster staat er bekend om dat hij sportief is en heeft meegedaan aan een kickbokswedstrijd.

Zware klappen

In de video, die hij op social media deelt, ziet het er naar uit dat hij zwaar klappen heeft gehad. “Mochten jullie ooit nog een keer mee willen doen aan een goede kickbokswedstrijd, alles is mogelijk. Ik heb nog wel een adresje voor jullie. Maar ik kan jullie wel als advies meegeven: Houd die dekking hoog”, laat hij weten in de video.

Ruzie

Het verhaal zou toch anders zitten. Juicekanaal Realityfbi heeft namelijk een ander verhaal te horen gekregen. Afgelopen weekend was, de Temptation Island deelnemer, aanwezig op een festival in Zoetermeer. Hier zou het volledig uit de hand zijn gelopen. “Volgens bronnen sloeg Jan Sietse Prins tijdens een opstootje, eerst een vrouw om vervolgens door diens man te flink te grazen te worden genomen”, aldus het kanaal.

Realityfbi heeft hem gevraagd hoe het zit. Hij blijft erbij, dat dit bij een kickbokswedstrijd is gebeurd. Er werd hem naar zijn tegenstander gevraagd en hier werd geen antwoord meer op gegeven.

Bekijk hier de beelden

Bron: Kijk.nl, Instagram