Temptation Island team onthult details: Love or Leave wordt meest juicy seizoen ooit!

Op 26 november gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start, in een nieuwe opzet. Volgens presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze kunnen we onze borst natmaken, het wordt namemlijk een van de meest juicy edities ooit!

Het nieuwe seizoen heeft de naam Temptation Island Love or Leave. De bedoeling van de nieuwe opzet is om het programma minder plat te maken, onder meer door de invoering van ‘singles’ in plaats van ‘verleiders’maar is dit wel gelukt?

“Door corona is het programma niet opgenomen in Thailand, maar in het Italiaanse Puglia. Dat geeft een andere sfeer”, vertellen Kaj Gorgels en Monica Geuze aan Grazia. “Daarnaast is de insteek dit seizoen gewijzigd. Het is iets minder plat. Dit betekent echter niet dat we volop drama kunnen verwachten. Ons opnameteam, dat bij alle seizoenen van Temptation betrokken was en echt wel wat gewend is, zei: ‘Dit is een van de meest juicy edities.’”

“Als jij je partner van tevoren allemaal regels oplegt en zegt: ‘Je mag je niet laten verleiden’ of: ‘Je mag écht niet loeren naar de billen van die dame’, dan is dat een totaal ander uitgangspunt dan wanneer je zegt: ‘Ga maar kijken of het gras groener is aan de overkant’.” Monica vult aan: “Juist de nieuwe aanpak zorgt voor spanning, omdat de stelletjes elkaar vrijer laten om dingen uit te zoeken.”

Check hier alvast de eerste beelden van Temptation Island Love or Leave:

Bron & beeld: Grazia, Love & Reality, Shownieuws

Check ook: