Skip to main content

Temptation Island is voor velen een ‘quilty pleasure’. Ook het nieuwe seizoen stelt niet teleur; vooral deelnemers Sonny en Jaydi stoken het vuurtje lekker op. Zo dumpte Jaydi liefje Sonny met een videoboodschap en liet hij de kijkers vervolgens versteld staan met zijn lompe uitspraken. Pak de popcorn er maar vast bij!

Een ding is duidelijk: Temptation-Sonny heeft een bijzondere kijk op vrouwen. Hij ziet zijn vriendin niet als ‘zijn partner’ maar als zijn ‘levensproject’. Dat blijkt uit verschillende Temptation-momentopname op onderstaande beelden.

Diepe put

‘Ik zie hoe moeilijk Jaydi zich herpakt als ze in een diepe put valt’, vertelt Sonny in de video. En hij heeft zo zijn eigen manier om haar te helpen. ‘Ik laat haar af en toe zeker vallen, maar ik zet wel een trappetje in de put.’ Wait, what…?

Videoboodschap van 20 seconden

Jaydi heeft het blijkbaar helemaal gehad met het lompe gedrag van Sonny, want ze dumpte hem eerder in een videoboodschap van 20 seconden. ‘De afgelopen 3 jaar heb je me heel veel pijn gedaan’, vertelt Sonny’s (ex) liefje. ‘Ik heb hier een connectie gevonden met iemand anders en die wil ik graag verder onderzoeken.’ Nou ja, dat kunnen we ergens wel begrijpen.

Bekijk de uitspraken van Sonny en Jaydi’s videoboodschap hieronder:

Bron: YouTube, DailyBuzz, Telegraaf

Lees ook:

Leave a Reply