Skip to main content

Na haar deelname als verleidster in Temptation Island, gaat Angelique een nieuwe (sexy!) uitdaging aan. De blondine gaat als éérste Vlaamse poseren voor de cover van het internationale blad Playboy. En dat belooft veel goeds!

Angelique kwam samen met verleider Nick in Temptation Island om het vuurtje eens flink op te stoken. En daar slaagde ze in. Hoewel de blondine in de villa maar vier mannen hoefde te versieren, zal ze na de Playboy shoot méér dan genoeg keuze hebben. Het blad wordt door duizenden, al dan niet miljoenen, mannen bekeken.

Eerbetoon aan Madonna

‘Uiteraard ben ik trots op wat ik al bereikt heb‘, vertelt Angelique. ‘Het wordt ongetwijfeld een mooie reportage, want we maken een eerbetoon aan de Amerikaanse zangeres Madonna. Het nummer zal verschijnen in acht landen, waaronder de Verenigde Staten‘, vervolgt de blondine.

In ons blootje geboren

Alhoewel Angelique een lichaam heeft waar je ‘u’ tegen zegt, houdt ze rekening met negatieve reacties op haar Playboy-shoot. ‘Maar eigenlijk raakt me dat niet’, legt ze uit. ‘Ik beschouw het gewoon als mijn job en bovendien zijn we allemaal in ons blootje geboren. Het gaat trouwens om topfotografie, dat is iets anders dan vulgaire plaatjes’, aldus Angelique.

Angelique vertrekt eind augustus naar Praag voor de Playboy-shoot. We wachten vol spanning op het eindresultaat!

Om alvast op te warmen: bekijk in onderstaande video de vurige entree van Angelique!

Bron: Grazia, pnws.be

Deze verleiders hebben het wel héél gezellig samen!

Leave a Reply