Skip to main content

Terror Twin Sharon Ipema heeft bonje met een Belgische YouTuber. De twee zouden het al gezellig hebben maar dit bleek voor korte duur. Nu worden er DM’s gelekt.

Gezellig avontuur

“Het lijkt erop dat Sharon Ipema een gezellige weekendje heeft gehad met TikTokker Isae. Volgens buurtbewoners heeft zijn auto het hele weekend bij haar voor de deur gestaan. Ook volgde Isae tot gisteren Sharon Ipema op Instagram”, schrijft Juicechannel.

Zelf ontkent het verhaal en was hij niet bezig met de Terror Twin. Dat schoot bij haar in het verkeerde keelgat, want ze deelt privé gesprekken met Juicechannel en er ontstaat ophef.

Bewijs

Ook kan hij niet ontkennen, dat de gesprekken zijn bewerkt. Sharon deelt namelijk ook intieme beelden van de twee bij haar thuis. Hij exposed haar in een groep en bekent dan zelf te hebben gedate met Ex on The Beach kandidaat, Sharon.

“Ik moet jullie wat vertellen. Ik was wel met die chick van Ex on the beach. Ik wou het niet normaliseren dat ik met chick was maar heb haar geskipt en nu is ze boos. Ze was gewoon mijn type niet”. Ook beweert hij niets van het programma af te weten. Hij geeft zijn volgers het idee, dat zij hem gebruikt voor clout en noemt haar zelfs een kech.

Reactie

Sharon Ipema laat weten voor het laatst nog te reageren. Ze geeft aan dat hij een ander beeld geeft op social media. Zij bevestigt dat hij bij haar thuis is geweest. Ook laat ze weten hem niet te gebruiken vanwege haar eigen bekendheid.

Bekijk de beelden hier:

ophef
Terror Twin
Terror Twin

Bron: @juicechannel

Leave a Reply