Skip to main content

Opvallend nieuws over de man die deze dagen overal in het nieuws is, acteur Thijs Römer. Hij stond gisteren in de rechtszaal tegenover o.a. Nena over de zedenzaak, maar werd dagen voor zijn rechtszaak gespot met een bekende influencer.

Het gaat om Noor de Groot beter bekend als de Queen of Jetlags, een van de grootste influencers van NL. De twee zouden hebben afgesproken bij Noor thuis, zo kwam Story erachter. Ze spotten namelijk Thijs een paar dagen voor de rechtszaak bij haar woning.

De acteur pakte het ook handig aan, hij parkeerde volgens het blad zijn auto enkele straten verderop om niet gezien te worden. Paparazzi hebben hem echter gepost en het blad heeft dan ook de foto’s van dit geheime afspraakje gepubliceerd (hieronder één te zien op de cover).

Volgens de paparazzi die het zagen was Thijs een half uur bij Noor en kwamen ze samen naar buiten. 1,5 uur later waren ze weer terug bij de woning van Noor. Noor werd gevraagd naar het afspraakje maar zegt opvallend genoeg niets te herinneren: ,,Ben ik vrijdag met Thijs Römer gesignaleerd? ,Ik ken Thijs nu tien jaar, het is een vriend van mijn partner. Ik zit even te denken of ik hem vrijdag gezien heb… Ik kan me niet herinneren dat ik hem gezien heb.”

Bekijk hier de Story cover en beelden: