Skip to main content

Temptation-fans, het is bijna zover: het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave verschijnt binnenkort op Videoland. Eerder deelden we al wat backstage beelden van presentator Kaj Gorgels, maar nu zijn de allereerste officiële beelden van de villa’s onthuld! Bekijk ze onderaan dit artikel.

Zoals eerder al bekend werd, is het nieuwe seizoen van Temptation Island iets anders dan hiervoor. In Love or Leave is het niet de vraag of de stellen de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze de ware voor elkaar zijn. Aan het begin van het programma, geven de stellen elkaar de vrijheid om uit te zoeken of ze écht voor elkaar bestemd zijn. Oftewel: ze beginnen als ‘singles’.

Twee aparte villa’s

De koppels worden van elkaar gescheiden in hun ontdekkingstocht naar ware liefde. Zowel de mannen als de vrouwen brengen hun tijd door in aparte villa’s in het zonnige Italië. En die zijn absoluut niet verkeerd…

Een kijkje in de villa’s

Op onderstaande onthulde foto’s krijg je een kijkje in de villa’s. Zowel de mannen als vrouwen hebben niks te klagen: beide villa’s zijn van alle gemakken voorzien, ruim, behoorlijk luxe ingericht en hebben een groot buitenzwembad.

Of de stellen nou ware liefde vinden of niet, genieten van een luxe vakantie kunnen ze in ieder geval wel!

Bekijk de foto’s van beide villa’s waarin Temptation Island plaatsvindt hieronder:

Villa van de mannen

villla's Temptation Island
villla's Temptation Island
villla's Temptation Island
villla's Temptation Island

Villa van de vrouwen

villla's Temptation Island
villla's Temptation Island
villla's Temptation Island

Bron: Grazia

Lees ook:

Leave a Reply