Skip to main content

Het kan niet vroeg genoeg zijn om te kijken naar de voorspellingen van 2024. Mocht je het niet door hebben, het is al bijna december. De tijd vliegt en dat betekent dat de Nostradamus weer naar boven komt. Een halve eeuw na zijn dood blijft Nostradamus een van de beroemdste astrologen en gerenommeerde zieners uit de geschiedenis.

Voorspellingen 2024!? Oorlog met China?

Er wordt geconcludeerd dat hij een confrontatie met China heeft voorzien in een kwatrijn dat begint met een visie op ‘strijd en zeeslag.’ Hierin wordt beweerd dat de ‘Rode tegenstander’ een representatie is van China, terwijl de volgende regels wijzen op een mogelijk conflict op zee. Er is al erg veel oorlog in de wereld, dus dat zou een voorspelling zijn die de wereld zeker niet wil zien uitkomen.

Andere voorspelling voor 2024?! Wordt Prins Harry de nieuwe koning?

In een boek uit de jaren 2000 gaf Nostradamus-commentator Mario Reading zijn interpretatie van enkele geschriften van Nostradamus, die naar verluidt verwezen naar koning Charles. Ook zou hij hebben voorspeld dat die zou worden opgevolgd door ‘degene die geen kenmerken van een koning zal dragen.’

Dit zou verwijzen naar Koning Charles III, die mogelijk gedwongen wordt af te treden vanwege ‘aanhoudende aanvallen op zowel hemzelf als zijn tweede vrouw.’ Hij stelde voor dat Prins Harry, omdat hij ‘geen kenmerken van een koning’ vertoont, de troon zou kunnen overnemen. Gezien de bekende relatie tussen Harry en de rest van de koninklijke familie lijkt dit scenario echter onwaarschijnlijk. Zoals bij andere voorspellingen van Nostradamus, zal alleen de tijd onthullen wat er werkelijk zal gebeuren.

Eerdere voorspellingen zoals 11 september en Hitler

In zijn boek uit 1555, Les Propheties legt hij allerlei visies neer voor de toekomst. Dit doet hij middels cryptische gedichten die bekend staan als kwatrijnen. De afgelopen jaren is er van alles gebeurd in de wereld. Van de Corona pandemie die uiteindelijk leidde tot een avondklok in de wereld. Dat hadden veel mensen niet zien aankomen maar dat was ook niet voorspeld door hem. Daaruit kan je ook opmaken dat het soms niet te voorspellen is wat er allemaal gaat gebeuren.

Hij zou eerder de aanslagen van 11 september hebben voorspeld. Ook de moord op president Kennedy en de opkomst van Hitler. Zijn voorspellingen voor 2023 leken te gaan om de stijging van allerlei kosten. Kosten die je nodig hebt om te leven en die waren aardig kloppend.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Clint