Skip to main content

Afgelopen maandag werd bekend gemaakt dat Lil Kleine weer terug de cel in moet. Het ziet er naar uit dat niet iedereen hier mee eens is. Zijn goede vriend en beveiliger reageert met een bijzondere post en haalt uit naar Jaimie Vaes.

Vriend Lil Kleine haalt uit

Op Instagram deelt de vriend van Lil Kleine een foto van hun samen. ““Sommige mensen spelen slachtoffer voor de daden die zij zelf hebben gedaan, de waarheid bestaat #JaimieViesWijf”, schrijft hij als caption. En hij lijkt nog niet klaar te zijn met haar, want in de reacties gaat hij verder.

“En uiteindelijk is het wel zijn eigen fout. Je moet nooit een vrouw slaan. Klaar, nooit en haar moeten laten. Zij heeft haar plan allang bedacht en hij is er ingetrapt helaas eigen schuld dat het zover is gekomen. Door zoveel mensen gewaarschuwd maar hij was verliefd en zij nooit op hem, maar op zijn geld.”

Jaimie reageert

Het bericht is haar niet ontgaan en Jaimie reageert. Via juicekanaal reality.fbi steekt ook zij, haar mening niet onder stoelen of banken. “Oh deze man. Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten”, schrijft ze.

“Deze zogenaamde ‘beveiliger’ van 50+ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar stak. Jammer dat dit soort onderontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw wordt je bijna geïntimideerd, maar dat laat ik niet meer toe.” Het kanaal beschrijft hem ook als biermepper en zij lijkt het ook daar mee eens te zijn. “Goed dat je hem belicht als biermepper want dat is ook alles wat deze man kan.” Jaimie geeft ook aan dat zijn vrienden hem willen bijstaan, maar dat dit het laatste is wat hij nodig heeft.

Bekijk het gesprek hier

vriend lil kleine
vriend lil kleine
Jaimie reageert
Jaimie reageert

Bron: Instagram @reality.fbi / @fawrynotsawry

Leave a Reply