Skip to main content

De Latijnse vriendin van Formule 1 superster Max Verstappen heeft een paar pikante foto’s op haar Instagram geplaatst. Kelly is momenteel in Parijs en trok daar de aandacht met een gewaagde outfit waar mensen het over hebben.

Kelly Piquet niets onder

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, is op het moment in Parijs. Er is daar een ‘haute couture week’ – ambassadeur’. Wat betekent dat? Ze is waarschijnlijk aanwezig bij verschillende fashion shows en evenementen in Parijs. Ze heeft alles uit de kast getrokken om er goed uit zien op de rode lopers, maar ze heeft vooral indruk gemaakt omdat haar ze niets onder haar blazer aan heeft.

Ze heeft namelijk een laag uitgesneden blazer aan maar duidelijk is te zien dat ze geen top draagt. De volgers van Kelly zijn in ieder geval enthousiast. Iemand schrijft: “Wat je ook zegt, mis diva moeder supreme ‍♀️” “Dit moet een van je meest iconische looks zijn, absoluut prachtig 🔥” “Eén van de mooiste en meest stijlvolle vrouwen van dit moment😍🙌. Gewoon geweldig.” “Definitie van er duur uitzien”

Piepkleine bikini

Onlangs gingen er geruchten dat Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen zijn, maar daar maken ze korte metten mee. De twee genieten namelijk van een vakantie in het Italiaanse Sicilië. Daar horen natuurlijk een aantal pikante fotokiekjes bij. Het model heeft zich in een piepkleine bikini gehesen. Max kan wel genieten van het uitzicht. Hij reageert namelijk onder de foto’s. Waarschijnlijk heeft hij die zelfs genomen. “Bonsuir”, reageert hij. Het zit dus helemaal koek en ei tussen de twee tortelduifjes.

Bekijk hier de beelden

BEELD: BSR Agency
BEELD: BSR Agency
BEELD: Instagram, moritzscholzstudios

Bron: Instagram