Skip to main content

Voormalig voetballer Eljero Elia kondigde gisteren op zijn Instagram dat het over en uit is tussen zijn vrouw Sanne. Nu komen er allerlei verhalen naar boven. Een juice kanaal heeft namelijk een aantal dm’s gekregen waarin vrouwen hun verhaal doen over hem.

Meerdere vrouwen delen verhaal over Eljero Elia

Juice channel heeft deze dm’s gedeeld van de vrouwen over Eljero. Een volger van Juice channel schrijft: “Pff wist niet dat ze zo lang samen waren. Gaat vreemd voor het leven. Keer na uitgaan reed hij in een Lamborghini en schreeuwde helemaal naar de andere kant van de straat waar ik liep of ik met hem mee ging, maar echt op manier van even snel een makkelijke chick scoren want ik rij hier in me Lamborghini. Ik heb geweigerd, was meneer helemaal gepikeerd en reed vol gas slippend weg”. Eljero Elia zou volgens Juice channel al langer contact zoeken met andere vrouwen.

Een andere dame deelt het met juice kanaal: “Ik heb hem wel eens via tinder gesproken.. hij stond erop met zijn eigen foto en ik zei ja hoor ik geloof niet dat jij het bent. Toen zei die bericht me maar op m’n instagram en dat deed ik en ja hoor hij zei precies wat er in ons gesprek gezegd was.. ik zei je hebt een vrouw en gezin zei die ja klopt wil er ook niks mee maar vrienden van me wilde zien hoe snel ik een vrouw aan de haak kon slaan, yeah right”. Deze dames zijn naar buiten gekomen met hun verhaal nadat Eljero Elia heeft aangekondigd dat hij niet meer samen is met zijn vrouw.

Eljero Elia na 20 jaar uit elkaar met zijn vrouw

Eljero schrijft op zijn Instagram dat er na 20 jaar een eind komt aan het huwelijk met zijn vrouw: “Na 20 jaar komt er een eind. Ik hoop dat iedereen mij en mijn familie respecteren en de pijn laat rusten. Fijne feestdagen”. Hij heeft inmiddels zijn Instagram verwijderd. Hij was twintig jaar samen en acht jaar geleden trouwde ze. Ze hebben samen drie dochters en een zoon.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juice channel, Beeld: BSR Agency