Skip to main content

Massa is Kassa staat een tijdje onder druk vanwege alle negativiteit rondom Peter Gillis. Er kijken nog steeds een boel mensen naar het programma, maar er is nu wat kritiek op de nieuwe vriendin van Peter. In een nieuwe aflevering bekritiseert Wendy het wassen beeld dat wordt gemaakt van Peter.

Wassen beeld Peter wordt bekritiseerd door Wendy van Hout

In de nieuwe aflevering laat Peter Gillis een wassen beeld van zichzelf creëren. Er is een kunstenaar aanwezig die er alles aan doet om het zo goed mogelijk om Gillis te laten lijken. In het fragment heeft Wendy veel commentaar en dat zorgde voor de negatieve reacties op Wendy zoals eerder benoemd. Zo zou hij de kin van Gillis te veel hebben uitvergroot. “Hij is 10 kilo afgevallen. Schaaf die onderkin er maar vanaf!”

Wendy van Hout wordt door kijkers niet gewaardeerd

In het elfde seizoen van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ is de nieuwe vriendin van Peter Gillis te zien. Er is veel kritiek op haar en sommige kijkers vinden haar nog erger dan de ex van Peter, Nicolleke. Peter plaatste een fragment op zijn Instagram van een nieuwe aflevering. Hij had misschien wel gehoopt op veel positieve reacties, maar dat liep toch een beetje anders af. Een volger schrijft: “Ik was geen fan van Nicole, maar deze is nog erger 🤮” en iemand anders schrijft: “Wat een ongelooflijk mens…hij is dominant. Maar zijn vrouwen zijn 😂 haantjes”. Het staat echt vol met negativiteit: “Krijg een déjà vu met voorgaande dame 🥹” en iemand anders schrijft: “Zij eist alle aandacht op het gaat meer om haar dan om de fam. Gillis”.

Wendy deelt details van pikant 18+filmpje

Onlangs werd bekend dat Wendy wordt gechanteerd door haar ex. Haar ex zou haar chanteren met een, volgens haar, onder zijn dwang opgenomen video. Het filmpje is volgens Wendy aan de ‘onschuldige’ kant, maar haar ex dreigt heftiger materiaal uit te lekken.

Daarnaast voelt ze zich niet meer veilig. “Er zijn doodsbedreigingen aan het adres van Peter en mij geuit, beangstigend,” zegt ze. “Mijn ex wil mij privé te schande maken. Dat moet echt stoppen. De bewijzen daarvoor zitten op zijn telefoon. Daar ben ik van overtuigd. Hij was de enige die de filmpjes had.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Loesoe