Skip to main content

Wesley Sneijder is opnieuw gespot met Romy Lukassen. Het zou zijn nieuwe vriendin zijn volgens het juicekanaal RealityFBI. Ze zouden samen een gezellig avondje uit zijn geweest en Wesley deelt zelf beelden.

Wesley Sneijder samen met Romy Lukassen

Er wordt al een tijdje over gespeculeerd of Wesley (39) een stuk jongere nieuwe vriendin (22) zou hebben. De dame in kwestie is namelijk al eerder in beeld gekomen. Ze zou samen met Wesley naar een Dinnershow zijn gegaan schrijft het kanaal: “Zo te zien trekken ‘gewone vrienden’ Wesley Sneijder en Romy Lukassen nog steeds met elkaar op. Ze waren samen met anderen bij een Dinnershow“.

Wesley zou een relatie hebben met Romy Lukassen

Wesley en Romy Lukassen zouden dan ook een relatie hebben volgens het kanaal: “Ik denk echt dat die twee wat hebben, maar er nog steeds omheen draaien“. Er is verder nog niet gereageerd op de geruchten door een van de twee.

Samen in Casablanca

Onlangs zouden Wesley en Romy Lukassen ook zijn gespot in Casablanca. De dame in kwestie deelde toen een foto op haar Instagram-story. In de weerkaatsing was iemand te zien die volgens verdomd veel zou lijken op Wesley Sneijder volgens een juicekanaal: “Zo te zien zijn ze samen in Casablanca’ schreven ze. Een opvallend detail is dat Romy Lukassen de foto vervolgens direct verwijderde“.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI, DenD, Beeld: BSR Agency