Skip to main content

Het lijkt erop dat WhatsApp-oplichters hun oude trucjes nog steeds uitproberen in 2023. Inmiddels zijn mensen steeds scherper en houden vaak dan ook nog eens de oplichters aan het lijntje, wat voor vermakelijke gesprekken zorgt.

Oplichter

Deze WhatsApp-oplichter had de verkeerde persoon voor zich. De oplichter deed zich voor als het kind van het slachtoffer, en natuurlijk werd de beruchte “Hoi pap, dit is mijn nieuwe nummer”-truc weer ingezet. Echter, deze keer besloot het slachtoffer om de oplichter aan het lijntje te houden door enkele cruciale vragen te stellen, zoals de naam van zijn zus en moeder.

WhatsApp-oplichter

Bedreigd

Toen het slachtoffer de WhatsApp-oplichter ontmaskerde, veranderde de sfeer al snel van gespannen naar hilarisch. De oplichter dreigde nog even met “ik weet waar je woont” en “Je betaalt of ik kom voor je deur,” maar het slachtoffer liet zich niet intimideren en genoot duidelijk van de situatie. Het blijkt maar weer dat oplichters niet altijd het laatste woord hebben, en soms is gerechtigheid net zo zoet als de wraak zelf.

Bekijk hier de video

WhatsApp-oplichter
Bedreigd
WhatsApp-oplichter
WhatsApp-oplichter

Bron: Skoften