Will Smith’s vrouw Jada gaat vreemd met zanger August Alsina! Will Reageert! (Video)

Grote verrassing voor de fans van Will Smith: zijn vrouw Jada heeft een affaire gehad met zanger August Alsina! Dat onthult ze in haar online talkshow Red Table Talk. En daar was de Fresh Prince absoluut niet blij mee…

Er gingen al een tijdje geruchten dat Jada en Alsina een affaire hadden. De zanger beweerde zelfs dat Will Smith toestemming zou hebben gegeven. Toch ontkende Jada haar buitenechtelijke avontuurtje in een verklaring. Maar daar lijkt ze nu op terug te komen.

Toch wel een affaire

In haar talkshow Red Table Talk vertelt Jada, terwijl Will naast haar zit, dat ze toch wel een affaire met Alsina heeft gehad. En dat niet alleen, wat begon als een avontuurtje groeide zelfs uit tot een relatie. In die periode zette Jada tijdelijk een punt achter haar huwelijk met Will. ‘We besloten om even een tijdje uit elkaar te gaan. Ik had echt het gevoel dat het klaar was‘, zegt Will.

Alsina en Jade

Jada bleek al een tijdje contact te hebben met Alsina, zonder dat haar man dat wist. Toen het met hen beide wat minder ging, sloeg de vonk snel over. Nadat Will en Jada uit elkaar gingen, besloten Jada en Alsina een stapje verder te gaan. ‘Ik wilde August helpen met zijn gezondheid en mentale gesteldheid’, vertelt Jade. Het was een relatie, absoluut. Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld.

‘Ik was helemaal klaar met je’

Wat vindt Will zelf van de affaire? Hij vertelt dat hij niet zeker wist of hij ooit nog tegen zijn vrouw zou praten. ‘Het feit dat ik tegen je spreek is een wonder. Ik was helemaal klaar met je’, zo laat hij weten in de talkshow. ‘Maar het huwelijk is niet voor mensen met een zwak hart. Er zijn nou eenmaal dingen waar je doorheen moet gaan.’ En dat lijkt gelukt te zijn. Alsina en Jada hebben in ieder geval al het contact vebroken.

Bekijk de talkshow hieronder:

Bron: The Sun, NU.nl