Skip to main content

Lang Leve De Liefde (LLDL) deelnemer Yordi is inmiddels een ware ster aan het worden online. De kleine man die bekend werd met o.a. het Bram Krikke interview heeft echter slecht nieuws. Tijdens een vlog mocht hij een dikke Audi lenen van een maat om een rondje te rijden en dat ging niet goed.

Yordi van LLDL leent peperdure Audi

De internetheld is te zien terwijl hij trots aankondigt dat hij voor het eerst in zo een snelle dure Audi mag rijden. “Normaal rij ik een Opel”. Even later zegt hij dat het een beetje fout is afgelopen. “Ik mag één keer een dure auto rijden en krijg je dit”

Rijdt ‘m kapot

Blijkt dat hij een flinke deuk in de auto heeft gereden met een schade van zo’n 10 000 euro. “Sorry” zegt Yordi terwijl zijn maatje en waarschijnlijk de vader ervan zich afvragen hoe hij dit in godsnaam voor elkaar kreeg..

Bekijk hier de video en de schade:

Yordi werd bekend van een straatinterview ‘Bram in de buurt’ van Bram Krikke die naar de naam van de jongen vraagt. “Djordie”, zegt Yordi gevolgd door de spelling van zijn naam. “Goed geraden”, gooit hij er achteraan en zorgt voor verbazing.

Via Tiktok, DB