Skip to main content

Het zal je maar gebeuren dat je erachter komt dat je vriend gaat met je beste vriendin. Het overkwam zangers Hayes Warner. In een TikTok-video confronteert ze haar vriend en beste vriendin en die zijn in shock.

Zangeres betrapt haar vriend

In de video die singer-songwriter Hayes Warner deelt, vertelt ze het volgende: “Ik ben er zojuist achter komen dat mijn vriendje het bed deelt met mijn beste vriendin en dit is hoe ik uitmaak“. Vervolgens zit ze met haar vriend en beste vriendin in de auto en vertelt ze: “Mijn vriend en beste vriendin gaan reageren op mijn nummer“.

Hayes Warner

In het nummer is ze horen dat ze erachter is gekomen dat haar vriend vreemdgaat en dat zagen ze niet aankomen. In het nummer vertelt ze dat ze de handschoenen van haar beste vriendin heeft gevonden in het bed van haar vriend. Vervolgens stopt de muziek en wordt het serieus: “Waarom ligt haar handschoen in jouw bed!?” Haar vriend lijkt in shock te zijn en vertelt dat het niet haar handschoen is, maar ze heeft dezelfde handschoen aan…maar er mist er eentje. Ja, dit lag in zijn bed. Het loopt dan helemaal uit de hand: “Ga uit mijn auto! Ga uit mijn auto!“. Haar vriend probeert zichzelf nog te redden door te zeggen dat het niet is wat ze denkt, maar ze wil er niks van weten. Haar beste vriendin zegt verder niks.

Veel reacties op expose video

Er wordt volop gereageerd op de actie van de Hayes Warner. Iemand schrijft onder de video: “Je hebt het goed gedaan en je hebt niet eens gehuild” “Is dit echt?” “Ik hou van het feit dat je je vriend hebt geconfronteerd, niet je beste vriendin. Ze verdient je gewoon niet als haar beste vriend“. Veel mensen vragen zich ook af of dit echt is of dat het een prank is: “Ik zag zijn Nevada en nu is het Elsarca?” “Ik zag een andere video dat het Nevada is, nu is het Elscara“. Er lijkt dus iets niet te kloppen aan de video, maar ze heeft wel de nodige aandacht gekregen voor haar muziek.

Bekijk hier de beelden

Bron: TikTok