Skip to main content

Marco Borsato is sinds de Voice beschuldigingen niet meer op de podia te zien en recent werd er bekend dat hij hiervoor wordt vervolgd door het OM. Veel radiostations draaien zijn muziek niet meer en ook is hij niet meer te zien op televisie. Dat heeft allemaal invloed op zijn inkomsten en vermogen, waardoor velen benieuwd waren hoeveel dat nu is. Bekendeburen heeft onderzoek gedaan naar het huidige vermogen van Borsato.

Hoe rijk is Marco Borsato nog?

Marco heeft volgens BekendeBuren namelijk twee bedrijven die bekend zijn bij de Kamer van Koophandel. Is hij nog steeds erg rijk of heeft hij inmiddels een boel geld verloren? Zijn inkomsten van 2022 zijn bekend. Het bedrijf Musica E B.V. heeft een eigen vermogen van 6,1 miljoen euro en dat is 200.000 euro minder dan het vermogen in 2021.

Zijn andere bedrijf, Musica E Bookings B.V. doet het ook niet slecht. Het eigen vermogen is 542.000. Dit is een daling, aangezien het bedrag in 2021 638.000 was. Er is daarnaast een grote stijging betreft zijn liquide middelen. Deze zijn volgens Bekendeburen toegenomen van 334.000 euro tot 1 miljoen euro. Hieruit kan worden geconcludeerd dat Marco zich geen zorgen hoeft te maken over zijn geld. Daarnaast is zijn penthouse in Alkmaar ook nog een aantal ton waard.

Marco Borsato gecanceld

Het is niet bekend wanneer de uitspraak is in de zaak. Zijn zoon, Luca Borsato, vertelde recent in een podcast dat hij samen met zijn vader woont in een penthouse in Alkmaar. “Dan gaat hij koken of dan regel ik iets anders. En dan zitten we met z’n tweeën lekker aan een wijntje en een hele lekkere maaltijd samen. Gewoon te praten over welke wedstrijd er weer vanavond op de tv is“.

Luca vindt het het vervelend dat er mensen zijn die verbaal uithalen naar zijn vader: “Maar dat zijn wel dingen waar ik van denk: ja weet je, je wilt toch niet altijd maar waar je loopt op straat, het risico lopen dat iemand maar kan roepen naar je wat ie wil?“.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Bekendeburen, Beeld: BSR Agency