Skip to main content

Zorgelijke berichten over zangeres Maan gaan rond. Het is al enige tijd stil rondom de zangeres en dat viel velen op. Ze zou volgens bronnen van Yvonne Coldeweijer, die meer info claimt te hebben, zelfs alle optredens van dit nieuwe jaar hebben afgezegd.

Zorgen om Maan “Alle optredens afgezegd”

Als reden noemt Yvonne burn-out achtige verschijnselen. Maan zou volgens haar spionnen momenteel op Curaçao verblijven met een vriendin, maar dat zou volgens Yvonne alleen in december tijdens kerst zijn geweest. Maan houdt zich verder opvallend stil op haar sociale media. Mensen die Maan goed kennen zouden zich nu zorgen maken volgens Yvonne.

Yvonne meldt: “lk vermoed dat Maan een snort burn-out heeft. Een organisatiespion wilde haar boeken voor een festival komende zomer, maar deze boeker van Mojo zegt dat Maan dit hele jaar niet gaat optreden! Dat is een flinke break. “

De juice koningin gaat zelfs een stap verder en noemt een andere mogelijke reden: “Er zijn wel veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. lk hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.”

UPDATE: Manager reageert!

Volgens de manager van Maan is er echter helemaal niets aan de hand en heeft ze geen burn-out: “Ze is aan het genieten van een vakantie samen met haar grote liefde Karel. Daarnaast is Maan de afgelopen maanden druk bezig geweest met nieuwe muziek, die dit jaar uit zal komen,” aldus haar manager.

Bekijk hier de beelden

Via IG Yvonne, Shownieuws