Skip to main content

Noa Lang heeft geen introductie meer nodig. Recent ging hij nog viral vanwege zijn rapnummer “7K op je feestje”. Op het moment speelt de ex-Ajax speler bij PSV en dat zorgde voor veel kritische reacties. Het gaat zelfs zo ver dat een PSV-fan zijn seizoenskaart opzegt. Zijn zus heeft een heel ander pad bewandeld en is model voor grote merken. We nemen een kijkje in haar carrière tot nu toe.

Kyara de zus van Noa Lang

Ze is model voor onder andere Vogue, Hunkemöller en Marlies Dekker. De 27-jarige heeft meegelopen tijdens de Paris Fashion Week voor Vogue, daarnaast liep ze ook voor de Amsterdam Fashion Week. Op de socialmedia-pagina’s staat niet veel informatie over Kyara Joëlla. Haar pagina staat vol met foto’s van verschillende shows waar ze over de catwalk loopt. Op andere foto’s is te zien dat ze zo nu en dan reclame maakt voor verschillende andere merken.

Noa Lang’s passie voor muziek

Recent kwam Noa met muziek naar buiten. Zijn jeugdvriend en artiest ‘Antybanty’ vertelt: “Hij heeft een passie voor rapmuziek en we hebben al lachend iets opgenomen. Eigenlijk hebben we dat liedje heel snel gemaakt zonder veel na te denken. Het begon als een grap, maar het is wat uit de hand gelopen”. Het nummer 7K op je feestje is zijn eerste single. Noa rapt o.a. dit in het refrein: “Noano, lastpak voor een reden. Noano op je feestje, Noano zingt vocaal op je feestje. Tbs, al mijn jongens zijn vervelend”.

Bekijk hier mooie beelden van Kyara

Bron: Instagram