Skip to main content

Wendy van Hout is al een tijdje samen met Peter Gillis. Ze heeft vijf kinderen uit eerdere relaties, maar ze verschijnen niet in de realityserie Massa is Kassa. Op Instagram deelt Wendy wel foto’s van haar kinderen. Haar 18-jarige dochter krijgt het meeste aandacht.

De 18-jarige dochter van Wendy van Hout

De oudste kinderen van Wendy verschijnen zo nu en dan op haar Instagram-pagina. Haar 18-jarige zorgt voor de nodige aandacht op sociale media. Volgens haar volgers lijken ze veel op elkaar: “Wat lijkt ze op jouw Wendy 🥰” Een kopie van der moeder” “Zo 2 druppels mama”. Veel volgers vinden haar dochter knap “Wat een knapperd” “Knappe dochter” “Wat een knapperd”. Samen met Peter hebben ze een groot gezin omdat Wendy al vijf kinderen had voordat ze samen was met Peter. Ze heeft naast haar 18-jarige dochter drie jonge kinderen en 1 andere jongvolwassene.

Wendy krijgt veel kritiek op sociale media

Onlangs kreeg Wendy in tegenstelling tot haar dochter veel kritiek op sociale media. In een aflevering van de realityserie laat Peter Gillis een wassen beeld van zichzelf creëren. Er is een kunstenaar aanwezig die er alles aan doet om het zo goed mogelijk om Gillis te laten lijken. In het fragment heeft Wendy veel commentaar en dat vinden de kijkers vervelend. Peter plaatste het fragment op zijn Instagram en kreeg veel negatieve reacties vanwege Wendy: “Ik was geen fan van Nicole, maar deze is nog erger 🤮” en iemand anders schrijft: “Wat een ongelooflijk mens…zij is dominant”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram