Skip to main content

De 24-jarige dame – die Alana heet – heeft de liefde van haar leven gevonden. Ze ontmoette de 57-jarige Jeff op Tinder. Het ging zo snel dat er bij de tweede date, al de liefde werd verklaard. Kort daarna is, ze bij hem ingetrokken in gigantische villa.

Kritiek

De 24-jarige Alana krijgt veel kritiek en blikken op straat. Haar oprechtheid in de relatie wordt in twijfel getrokken. Ze zou met de 57-jarige Jeff gaan vanwege zijn vermogen. “Het valt niet te ontkennen dat Jeff er veel ouder uitziet dan ik, waardoor mensen soms met hun ogen rollen als ze ons zien”, laat ze weten. Ze ontkent dat ze bij hem is vanwege het geld. Ze zou ook op hem zijn gevallen als hij dit niet had.

“Maar ik zou nog steeds bij Jeff zijn, zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan.”, aldus de 24-jarige dame. Ook zou ze, al onderdeel zijn van de familie en kan ze goed overweg met zijn 24-jarige dochter en 22-jarige zoon. Dit zou ook gelden voor zijn ex-vrouw.

Leeftijdsverschil.

De twee zien geen probleem in het leeftijdsverschil. “Ik ben eerder met jongere vrouwen uitgegaan en mijn familie vond dat niet goed”, legt hij uit. “Maar ze zijn allemaal dol op Allana omdat ze kunnen zien hoe ze mijn leven positief beïnvloedt. Jarenlang was ik een beetje een ondeugende jongen, maar ik ben nu veel relaxter dan vroeger. Ik ben vrij bekend in Newcastle en jonge mannen geven me vaak een high-five als we samen uitgaan. Maar we worden wel aangestaard als Allana helemaal opgedoft is. Ze zijn gewoon jaloers.”, laat Jeff weten

Trouwen

De relatie gaat een stap verder. Jeff wil de rest van zijn leven met haar delen en heeft haar ten huwelijk gevraagd. Ook zijn ze in verwachting van hun eerste kindje.

Bekijk hier de beelden

Bron: Clint, IG