Skip to main content

2Pac heeft natuurlijk geen introductie nodig. Nieuwe, nooit eerder vertoonde beelden van de rapper doken onlangs op. In de video praat de overleden rapper met vrienden en fans, vlak voordat hij op 7 september 1996 slachtoffer werd van een dodelijke schietpartij. De beelden kwamen tevoorschijn tijdens het hernieuwde onderzoek naar zijn dood.

Nieuwe ontwikkelingen moord 2Pac

Eerder deze maand doorzocht de politie van Las Vegas het huis van Paula Clemons, de vrouw van Duane “Keefe D” Davis. Wiens neef de hoofdverdachte is voor de moord op 2pac. Op beelden van de inval is te zien hoe politieagenten bevelen geven aan twee personen in de woning. De politie haalde de twee bewoners uit het huis. Het is niet zeker of zij Keefe D. en zijn vrouw waren.

Orlando Anderson is de hoofdverdachte en de neef van Keefe D. Het gerucht gaat dat Anderson en de overleden rapper op de avond van de schietpartij ruzie hadden in een hotel. Anderson stierf in 1998 zonder ooit te zijn aangeklaagd voor de moord. Laatst vonden autoriteiten verschillende kogels in het huis van Keefe D. Deze zullen onderdeel worden van het forensisch onderzoek. Autoriteiten willen achterhalen of deze kogels verband houden met de kogels die zijn aangetroffen in het lichaam van 2Pac of op de plaats delict.

Bekijk hier de beelden:

Bron: YouTube