Skip to main content

Het einde van het jaar is in zicht, tijd om jezelf klaar te maken voor het nieuwe jaar. 2014 vloog voorbij en wellicht ben je er dit jaar niet aan toegekomen om eens kritisch naar je zorgverzekering te kijken. Nu, aan het einde van het jaar, is het verstandig om eens te kijken of je zorgpakket nog wel bij je past voor volgend jaar en natuurlijk om te checken of je dit jaar niet te veel hebt betaald, want het kan altijd goedkoper! Het is alleen altijd een vervelende en tijdrovende klus om alle zorgverzekeraars te gaan vergelijken. Gelukkig is er een zorgverzekeraar die je keuze wel heel makkelijk maakt en daarnaast de allergoedkoopste is; bij Anderzorg ben je namelijk al verzekerd vanaf €66,- per maand! Dit zijn de drie grote voordelen van Anderzorg:

1. Anderzorg helpt je direct online met al je vragen, ook over SOA !

Heb je een vraag over je verzekering, dan kun je daar altijd snel en eenvoudig mee terecht bij Anderzorg. Ook voor de meer persoonlijkere vragen staan ze altijd voor je klaar.

2. Declareren is net zo eenvoudig als het vinden van een date op Tinder

Al die formulieren invullen is altijd echt een hoop werk waar niemand op zit te wachten. Gelukkig heeft Anderzorg daar iets op verzonnen om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken en om tijd en moeite te besparen.

3. Kies je eigen pakket

Samenstellen van je zorgpakket is bij Anderzorg net zo eenvoudig als op de like button van je favoriete Instagram pics klikken. Je gaat naar de site en vinkt heel eenvoudig aan wat je in jouw pakket wilt.

[Advertorial]

Leave a Reply