Skip to main content

Er is veertig jaar celstraf geëist tegen een leerkracht die seks had met een 16-jarige student in het klaslokaal. De affaire begon toen de leerling 13 was en ging door tot zijn 16e.

40 jaar geëist

Er is een celstraf van twintig tot veertig jaar geëist tegen de leerkracht. Ook mag ze nooit meer lesgeven aan minderjarigen. Ze wordt geregistreerd als zedendelinquent. De leerkracht in kwestie heet Marka Bodine. Bodine bouwde een relatie met een leerling op, nadat ze samen online Fortnite speelden. Vervolgens begon het stel elkaar ook seksueel getinte smsjes en naaktfoto’s te sturen. Hier begon de affaire. Maar het werd allemaal nog veel erger.

In de klas

Zo blijkt het stel namelijk ook een seksuele relatie te hebben ontwikkeld. Ze zouden zelfs seks hebben gehad in het klaslokaal waar de student les kreeg van Marka Bodine. Tijdens de rechtszaak getuigde de jongeman dat hij niet alleen seks met zijn leerkracht had gehad in het klaslokaal, maar ook in haar auto. Het is onduidelijk hoe de affaire geëindigd is, maar op een dag stapte de leerkracht naar de directeur van de school om te vertellen dat een 16-jarige student gedreigd zou hebben haar naaktfoto’s online te zetten. Dit leidde tot een politieonderzoek, waarbij niet de 16-jarige student, maar de leerkracht werd aangeklaagd voor seksueel misbruik.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder foto’s van Marka Bordine.

Misbruik leraar

Bordine is niet de enige met een ongezonde relatie met een leerling. Onlangs ging er ook in Nederland een bizar verhaal viraal over een turnleraar die zijn leerling wurgde. Bekijk het fragment hieronder.

Bron, beeld: Daily Star

Leave a Reply