Skip to main content

50-malik2

Volgens 50 Cent schuilt in de Britse zanger Zayn Malik van boyband One Direction een rapper met potentie die hij graag zou willen tekenen bij zijn label G-Unit Records. Dat zei 50 tijdens een interview met de Britse krant The Sun.

Malik werkt samen en is goed bevriend met UK Garage/R&B producer Naughty Boy, natuurlijk bekend van zijn wereldhit La La La met Sam Smith, en zal te horen zijn op het album van Naughty Boy als rapper. Hij zou in het verleden al aangegeven hebben dat hij meer wil gaan rappen en 50 wil hem dus ermee helpen en bijstaan als mentor.

50 zegt: “Als Zayn een rap-plaat gaat uitbrengen zal hij behoorlijk wat verkopen, omdat hij al beroemd is.” “Maar als hij er serieus werk van wil maken, dan moet hij bij de juiste mensen zijn. Ik zou hem graag willen strikken. Ik wil hem helpen en dan zorg ik er ook voor dat hij met de grootste rappers mag werken.”

Hij vervolgt: Ik heb altijd al willen werken met Simon Cowell, dus dit kan een joint venture zijn.“Er is geen twijfel dat alle leden van One Direction een solo carrière zullen lanceren, en ik denk dat diegene die de dapperste beslissingen durft te nemen de succesvolste zal worden. Kijk bijvoorbeeld naar de carriere moves van Justin Timberlake.

We zijn wel benieuwd geworden of 50 deze stunt ook daadwerkelijk zal uitvoeren.

Leave a Reply