6ix9ine heeft plan om in september dit jaar al vrij te komen!

6ix9ine heeft plan om in september al vrij komen!

6ix9ine, die zich in januari schuldig heeft gemaakt aan afpersing, hoopt dat hij eerder dan later vrij kan komen. Op maandag (8 april) ‘s morgens meldde TMZ dat de rapper een plan bedenkt om in september uit de gevangenis te worden vrijgelaten.

6ix9ine heeft plan

Volgens TMZ hopen 6ix9ine en zijn advocaten dat de andere mede gedaagden in de afpersingszaak pleidooiovereenkomsten zullen aannemen, zodat er geen rechtszaak zal plaatsvinden. De rappers advocaat, Dawn Florio, vertelde TMZ dat, als zijn mede gedaagden pleidooiovereenkomsten aannemen, de rechter om een straf voor 69 zal vragen. Maar omdat hij sinds november 2018 achter de tralies zit en meegewerkt heeft hoeft hij dan niet lang te zitten.

Als dat gebeurt heeft hij namelijk misschien een kans om eerder vrij te komen. Tot nu hebben vier medewerkers van 6ix9ine schuldig gepleit in de zaak van de federale afpersing.

Eind maart noemde de voormalige manager van 6ix9ine, Shotti, 6ix9 echter een “ondankbare rattenbrij” voor samenwerking met de autoriteiten.

“Hij brak elke code,” vertelde hij de voormalige tour DJ Pvnch van de rapper in een video gepost op het ThatHometeam’s YouTube-kanaal. “Maar ik vergeef toch de kleine nigga. Het is allemaal goed.” “Rat9ine of Snitch9ine of wat die nigga zichzelf nu ook wil noemen, hij deed wat hij deed,” voegde hij eraan toe. “Treyway staat nog steeds sterk, ik wil dat dat bekend is.”

Bekijk de video hieronder voor een samenvatting van de situatie.